Reunió Jove Esplai de Fonollosa

Ei, nens i nenes de Fonollosa i rodalies!

Us enviem aquesta carta per informar-vos que tenim ganes de tornar a tenir un esplai al nostre poble, on els petits i no tant petits puguem gaudir d’un espai de trobada, fer jocs, tallers i sortides per l’entorn…i passar-nos-ho genial!

Per això, hem pensat que seria una bona idea recuperar l’entitat del JEF (JOVE ESPLAI DE FONOLLOSA), que fa uns anys ja havia estat activa i hem renovat els membres que en formaven part.

Per començar, l’equip de monitors i monitores hem decidit que farem esplai l’últim dissabte cada dos mesos i l’horari serà de les 17h a les 19,30h. Es farà al Centre Cultural de Fonollosa i hi podran participar nens i nenes des de P3 fins a 2n d’ESO.

El primer dia serà aquest proper dissabte 25 d’abril. Reserveu-vos-el!

També us convidem a assistir a una reunió informativa que farem el proper dissabte 18 d’abril a les 10,30 del matí. En aquesta reunió us explicarem la planificació dels dies que tenim previstos durant aquest any, podreu omplir els fulls d’inscripció i també podreu fer-nos propostes del que teniu ganes de fer a l’esplai. A més, us explicarem la proposta del concurs de dibuix per fer un nou logotip del JEF.

Us animem a participar-hi!

Per qualsevol dubte o per apuntar-vos podeu trucar al 649707356 (Sara) o enviar un correu electrònic  jef.fonollosa@gmail.com. També podreu consultar la página web www.jef.acrfonollosa.cat .

Al JEF ens ho passarem genial!!!! 

Monitors/es del Jove Esplai de Fonollosa